Referencer

Jeg hjælper især små og mellemstore virksomheder med digital kommunikation og marketing. Se et udpluk af anbefalingerne:

“Mine varmeste anbefalinger går til Elsebeth. Hun er et meget kompetent og vidende menneske, som hele tiden sætter sig ind i den nyeste viden på hendes område. Det er betryggende som hendes kunde, da jeg hele tiden har følt mig guidet i den rigtige retning og er blevet hjulpet videre i udviklingen af min forretning.

Jeg har brugt Elsebeth fra ec kommunikation til at komme godt fra start med velværehuset Levebobler. Vi er kommet vidt omkring inden for digital kommunikation, marketing og forretningsudvikling. Særligt den strategiske og coachende tilgang og den sidemandsoplæring, jeg har fået har gjort en forskel for mig. Hele tiden har Elsebeth taget udgangspunkt i min virksomheds behov, og herfra har vi fundet de bedste løsninger.

Alt i alt betyder samarbejdet, at jeg nu har redskaberne til at stå for den videre digitale kommunikation og markedsføring. Det har været en stor hjælp og det har været alle pengene værd”.

Cecilie Kloster Olsen, Stifter af Huset Levebobler.

__________________________________________________________________________

“Elsebeth Christensen har gennem det seneste år hjulpet os med en række forskellige opgaver inden for strategisk marketing. Elsebeth går til opgaverne med kreativitet og nytænkning – og altid med stor fleksibilitet i forhold til vores ønsker. Alle opgaver leveres til tiden, og Elsebeth følger loyalt op på både detaljer og resultater – også i de tilfælde, hvor vi selv har stået for dele af opgaven.

Vi kender Elsebeth Christensen som en yderst professionel samarbejdspartner, der med venlighed, kompetence og stor viden om tendenser og praksis inden for marketingområdet har bidraget til de salgs- og marketingsucceser, vi kan se.

Vi glæder os til det fortsatte samarbejde!”

Lene Bredahl Schroll, NLP Huset
adm.dir., cand.soc., NLP Business Master Trainer

____________________________________________________________________________


“Når jeg har læst jeres nyhedsbreve i metroen, bussen eller toget, har det haft sådan en “wow-effekt” på mig. Det er rigtig rart at høre forskellige case-historier fra kursisternes hverdag. Det er jordnært, menneskeligt og ærligt. Jeg har nærmest glædet mig til dem”.

Helene Ottosen, kursist NLP Huset og læser af nyhedsbrevet

_____________________________________________________________________________

“Jeg havde ikke en dyt forstand på marketing ud over det selvlærte, inden jeg deltog i marketing-forløbet. Noget er jeg blevet bestyrket i, og andet skal fornyes eller droppes. Den største AHA-oplevelse var nok brugen af målrettede nyhedsbreve – og så selvfølgelig den helt eksakte viden om, hvad man skal tilstræbe i dem”.

Else Marie Larsen/Optur, tidligere deltager på marketing-forløbet (faciliteret af Elsebeth Christensen i NLP Huset)

______________________________________________________________________________


“Elsebeth har været både behagelig og inspirerende at arbejde sammen med: Strategien for sociale medier har nemlig også medført nye ideer til forretningsudvikling i min virksomhed” Naja Amelung, ejer af Amelung Mediation og Organisationsudvikling

______________________________________________________________________________

“Jeg havde ikke troet markedsføringen var så ligetil. Selvfølgelig kræver det øvelse, men nu ved jeg hvilke step, der er i processen. Jeg opdagede, at der faktisk er nogle simple metoder/skabeloner. Nu tør jeg kaste mig ud i det, og jeg læser hjemmesider og nyhedsbreve med helt andre øjne. Nu for at samle inspiration og være nysgerrig på hvordan andre gør og hvad der inspirerer mig. Tusind tak for et rigtigt godt og lærerigt kursus.”

Birgitte Sørensen, Mindfulness-instruktør