Coaching og terapi

Jeg hjælper især unge mennesker med coaching og terapi (men også andre). Måske kender du én, der har behov for at lære, hvordan de takler deres tanker og følelser bedre? Måske har du selv behovet?

  • Unge mennesker kan tumle med mange forskellige problemer:
  • Relationer til familie eller venner, som kan være konfliktfyldte. Måske har du svært ved at sætte ord på, hvad der sker følelsesmæssigt i dig selv og sammen med andre.
  • Du vil måske gerne blive bedre til at kommunikere med andre.
  • Du føler måske også, at tempoet er for højt – fx i forhold til afleveringer, at være tilgængelig på de sociale medier osv.
  • Præstationspresset kan føles stort, når eksamen nærmer sig.
  • Behovet for at forstå dig selv bedre, fordi du har svært ved at være helt dig selv.
  • Det kan altsammen føre til stress.

Jeg vil gerne hjælpe unge mennesker, så de kan håndtere
(ungdoms-)uddannelsen og sig selv bedre. Jeg kan give de unge værktøjer, så de kan håndtere stressen og få kontrol over deres eget liv.

Erfaringer
Jeg har haft en del unge i terapi og coaching-forløb. Flere fortæller mig, at de er glade for at de kan fortælle mig om alle deres tanker og følelser. En del føler det som et frirum. De unge oplever, at de kan bruge den ressourcefulde tilgang, jeg tilbyder til at få indre ro og en større tiltro til sig selv. De får lettere ved at klare eksamensperioden.

Jeg oplever, at jeg ret hurtigt kan få noget til at ske i relationen. Ved at rumme det menneske, jeg sidder overfor og bruge forskellige terapeutiske teknikker, kan jeg hjælpe andre tættere på den hverdag og det liv, de ønsker sig. (Jeg bruger især de oplevelsesbaserede metoder NLP og Familieopstilling).

Skriv til mig, hvis du overvejer samtaler med mig. Så ringer jeg dig op – og du kan vurdere om du har lyst til at få en eller flere samtaler med mig.

Dbh Elsebeth Christensen
NLP Psykoterapeut
NLP Master Coach
Cand.mag.
+ 20 års erfaring som kommunikationskonsulent
Du kan få mere at vide på www.ec-terapi.dk